TEL: 18931163337

Pager Seng lan Baja

Katrangan singkat:

Pagar piket pucuk ndhuwur nganggo gaya piket kanthi tombak sing diteken ing ndhuwur ora mung menehi tampilan klasik sing jenenge misuwur, uga minangka pagar aluminium sing luwih populer, nggawa daya tarik visual sing estetis kanggo properti sampeyan . Piket ndhuwur-ndhuwur

Pagar minangka salah sawijining pagar logam hiasan sing modis ing pasar, lan kasedhiya ing rel 2 utawa 3 kanthi opsi rel ngisor. Dering lan gulung dekorasi bisa ditambahake kanthi tampilan hias sing luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan:

Tabung baja, utawa tabung baja galvanis

Lumahing:

Panas dicelup galvanis, bubuk ditutupi

Werna:

Kasedhiya warna RAL.

Aplikasi:

Residen lan villa, area bisnis lan industri, pabrik lan lokakarya, bangunan umum, taman, dalan.

Kaluwihan:

Anggar pvc bisa dipasang kanthi gampang lan bahan kimia duwe perlindungan uv.

Pagar kasebut nduweni kekuwatan sing relatif dhuwur lan efek hiasan sing jelas banget.

Produk pagar semacam iki nyedhiyakake resistensi korosi sing apik, tahan umur, tampilan sing apik, sederhana

lan gampang dipasang.

Prosedur Teknologi:

1. Galvanisasi panas: Perlindhungan ekstra saka teyeng, karat;

 2 Fosfat seng: Ningkatake adhesi ing antarane film baja lan lapisan;

 3. Lapisan bubuk epoksi sing kaya seng, nyedhiyakake awet, anti-impaksi lan anti korosi;

 4. Jas warna poliester: Kanthi sinar anti-UV ekstra, korosi lan reresik awake dhewe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita