TEL: 18931163337

Pager sudhut mlengkung segitiga

Katrangan singkat:

Pagar Gandheng Welded minangka versi ekonomis saka sistem pagar, digawe saka panel pagar bolong sing dilas kanthi profil bujur sing nggawe pager kaku. Panel pager dipasang kanthi kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi, permukaan sing diolah nganggo lapisan semprotan bubuk poliester elektrostatik liwat bahan galvanis. Banjur sambungake panel pager kanthi postingan nganggo klip sing cocog. Amarga struktur sing gampang, gampang dipasang lan katon apik, mula akeh pelanggan nganggep pagar bolong minangka pager protèktif umum sing disenengi.


Detail Produk

Tag Produk

detail (1)

Pambuka Produk:

Pagar Gandheng Welded minangka versi ekonomis saka sistem pagar, digawe saka panel pagar bolong sing dilas kanthi profil bujur sing nggawe pager kaku. Panel pager dipasang kanthi kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi, permukaan sing diolah nganggo lapisan semprotan bubuk poliester elektrostatik liwat bahan galvanis. Banjur sambungake panel pager kanthi postingan nganggo klip sing cocog. Amarga struktur sing gampang, gampang dipasang lan katon apik, mula akeh pelanggan nganggep pagar bolong minangka pager protèktif umum sing disenengi.

Perawatan lumahing: Galvanis, Dilapisi PVC,

Fitur:

• Instalasi Gampang

• Biaya efektif

• Nggoleki sing apik

• Pilihan warna sing beda-beda miturut lingkungan panggunaan

• Kuat anti karat lan kemampuan anti karat

• Pilihan sing beda kanggo nginstal klip kayata logam utawa plastik

• Pilihan kiriman sing beda-beda

detail (2)
detail (3)

Ukuran Kirim:

Pos persegi 40x40mm, 50x50mm, 60x60mm, 40x60mm
Pos babak 40-60mm
Pos persik 50x70mm, 70x100mm
Kirim kekandelan 1.2-2.5mm
Dhuwur kirim 0,8-3.5M
Basis pos: nganggo utawa tanpa flange dhasar kasedhiya.
Pasang fittings: klip nganggo bolts lan kacang 
Klem: penjepit logam / klem plastik anti-UV
Tutup tutup: tutup logam / tutup plastik anti-UV 

Detil Detil:

detail (4)
detail (5)
detail (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk