TEL: 18931163337

Pager Sementara

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

60118672061574608

Pambuka Produk:

Pager jinis iki digawe nganggo bolong kawat sing dilas lan pipa baja.

Kanggo pager, gampang dipasang lan luwih aman yen nganggo sikil.

Digunakake sacara wiyar kanggo situs konstruksi sementara lan acara khusus.

Pager sauntara digawe saka panel pager, sikil lan penjepit.

Kabeh iku gampang diangkut lan dipasang.

Iki digunakake ing pasar Australia, Selandia Baru, Kanada lan AS.

Kauntungan

Anti-Climb bolong diisi

Las tangan 360 ° ing antarane pipa vertikal lan horisontal

Pipa horisontal ujung crimped kanggo nambah kekuatan

Ndhuwur Pathokan Industri kanthi kekandelan galvanis

nawakake resistensi korosi sing apik, properti anti-penuaan,

tahan asam lan alkali, permukaan sing alus lan apik lan sentuhan sing nyaman

Gampang nyiyapake lan mudhun.   

proses produksi:  

Pra panas celup. nggambar kawat --- kabel kawat --- kawat las --- ngethok pojok bolong

--- Pra panas celup. pipa (pucuk pipa horisontal dibanting) dipasang - polesan las - cat epoxy anti karat - semprotake bubuk bubuk irisan ing saben kemasan — tumpukan — pembungkus

Pager sementara Australia panas dicelup galvanis

Tabung Babak :

32.0mm * 1.3mm

Aperture:

60mm * 150mm --- (63mm * 153mm)

Diameteripun:

3.0mm

Dawa:

2400.0mm (8 ')

Dhuwur:

2100.0mm (7 ')

Kawat Horisontal :

12,0 PCS

Kawat Vertikal :

38,0 PCS

Ukuran Panel :

2336mm * 1740mm = 5,23kg

Tabung:

2336.0mm * 2 + 2100.0mm * 2 = 8.87m ----- 8,57kg

Bobot :

13,48 kg

Sikil :

60.0mm * 23.0mm * 13.0mm ;  

Klip + sekrup

Jarak tengah: 100.0mm * 32.0mm Tabung Babak + 10.0mm (Kutub) * 40.0mm (dawa)
Dianggo: Konstruksi, Farm, lan nglindhungi ruangan.

Paket:

658616540443288027

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita