TEL: 18931163337

Varnish baking komposit kayu solid kanggo lawang sing rata

Katrangan singkat:

Lawang sing rata ing pasar nuduhake lawang sing rata tanpa proses cembung cekung, sing umume diarani lawang kayu solid komposit kulit kertas, sing digawe saka cemara Tionghoa. Inti lawang kebak inti semi padhet. Lumahing lawang kayu solid komposit kertas digawe saka kulit kayu gawean. Ambane alur cukup cethek, lan kulit kertas iku niru tekstur gandum kayu.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Solid wood composite baking varnish for flat door (6)

Pintu warata nduweni sejarah sing dawa, polos, gampang kanggo nggawa rasa mantep. Iki nggunakake jati, maple, awu Manchurian, oak lan liya-liyane. Ciri khas gampang dibersihake, lancar lan loma. Biasane digunakake ing dekorasi omah sing sederhana lan sederhana. Kanthi nggunakake bahan alas alami lan larang regane, tekstur alami ing permukaan isih seger banget, menehi raos seger, kanthi judhul sing sederhana nanging ora gampang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita