TEL: 18931163337

Produk

  • CPL door

    Lawang CPL

    Materi CPL minangka jinis bahan lapisan profil anyar ing pasar saiki. Iki minangka jinis bahan laminasi kontaminasi melamin (nggunakake teknologi pangolahan papan geni), yaiku papan tahan api tekanan rendah lancip. CPL nduweni kapadhetan permukaan sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, resistensi geni sing apik lan kinerja anti banyu. Sanalika, lumahing kertas digawe saka pangolahan IMPREGNASI formula khusus, saengga nduweni keluwesan lapisan sing apik sawise dadi panas lan nutupi kepenuhan sawise nyetak. Melamin minangka produk CPL setengah rampung.

  • TY – 2 painting the door
  • Triangular bent Curved Fence

    Pager sudhut mlengkung segitiga

    Pagar Gandheng Welded minangka versi ekonomis saka sistem pagar, digawe saka panel pagar bolong sing dilas kanthi profil bujur sing nggawe pager kaku. Panel pager dipasang kanthi kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi, permukaan sing diolah nganggo lapisan semprotan bubuk poliester elektrostatik liwat bahan galvanis. Banjur sambungake panel pager kanthi postingan nganggo klip sing cocog. Amarga struktur sing gampang, gampang dipasang lan katon apik, mula akeh pelanggan nganggep pagar bolong minangka pager protèktif umum sing disenengi.

  • Australia Dog cage

    Kandang asu Australia

    Kandang asu yaiku 1,2 * 1,8 utawa 1,5 * 1,8 m. Pelanggan bisa nglumpukake minangka panjaluk.

    Kanggo kandhang asu, dudu kandhang, nanging omah kanggo segawon, asu bisa duwe papan sing amba.

    Kanggo ukuran kennel, welcome pelanggan sing wis disesuaikan, lan kita bisa nyedhiyani minangka panjaluk sampeyan.

    Kandang galvanis lan kita nggunakake bolong kawat sing dilas kanggo nggawe. Bisa nyegah kandhang utawa kirik ing njaba kurungan, apa maneh, bisa nglindhungi wong supaya luwih aman. 

  • New opening mode

    Mode mbukak anyar

    Jendhela sing ngambang nggunakake "sistem pangowahan orbit seluler multi sumbu". Mode bukaan geser sisih sing unik ngrusak telung mode pambuka push-pull, bukaan horisontal lan inversi internal ing jagad iki. Panganggone ilmiah lan efektif kanthi efektif nggunakake bathi geser kanggo ngirit ruangan, jendhela bukaan sisih ditutup kanthi penet, lan jinis kuwalik ngganti ventilasi. Nalika jendhela ngambang dibukak, sampeyan mung kudu muter gagang alon-alon kanggo mbukak ...
  • Casement window

    Jendhela Casement

    Keuntungane yaiku area bukaan sing amba, ventilasi sing apik, penyegelan apik, isolasi swara, pengawetan panas lan impermeabilitas apik. Reresik jendhela trep karo bukaan njero; jendhela sing mbukak ora ngenggoni papan nalika bukaan mbukak. Kerugiane yaiku jendhela cilik lan tampilan ora mbukak. Mbukak jendhela njaba kudu ngenggoni papan ing njaba tembok, sing gampang rusak nalika angin gedhe; nalika jendhela njero ngenggoni bagean saka ruangan ing njero, lan ora gampang nggunakake jendhela layar. Nalika mbukak jendhela, ora gampang nggunakake jendhela layar lan sandiworo, kayata kualitas ora ditutup, lan bisa uga nembus udan.

  • Broken bridge aluminum window

    Jendhela aluminium jembatan rusak

    Khusus, amarga paduan aluminium minangka logam, mula panas luwih cepet, mula yen ana prabédan antara suhu ruangan lan ruangan, aloi aluminium bisa dadi "jembatan" kanggo mindhah panas. Yen bahan kasebut digawe lawang lan windows, kinerja insulasi termal bakal ora apik. Bridge alloy aluminium sing rusak yaiku nyopot paduan aluminium saka tengah. Nggunakake plastik hard kanggo nyambungake paduan aluminium sing rusak dadi kabeh. Kita ngerti manawa konduksi panas saka plastik jelas luwih alon tinimbang logam, mula panase ora gampang nembus kabeh bahan, lan kinerja isolasi termal saka bahan kasebut ditambah. Iki minangka jeneng asli "jembatan sing ngilangi aluminium (paduan)".

  • Solid wood composite baking varnish for flat door

    Varnish baking komposit kayu solid kanggo lawang sing rata

    Lawang sing rata ing pasar nuduhake lawang sing rata tanpa proses cembung cekung, sing umume diarani lawang kayu solid komposit kulit kertas, sing digawe saka cemara Tionghoa. Inti lawang kebak inti semi padhet. Lumahing lawang kayu solid komposit kertas digawe saka kulit kayu gawean. Ambane alur cukup cethek, lan kulit kertas iku niru tekstur gandum kayu.

  • Zinc and Steel Fence

    Pager Seng lan Baja

    Pagar piket pucuk ndhuwur nganggo gaya piket kanthi tombak sing diteken ing ndhuwur ora mung menehi tampilan klasik sing jenenge misuwur, uga minangka pagar aluminium sing luwih populer, nggawa daya tarik visual sing estetis kanggo properti sampeyan . Piket ndhuwur-ndhuwur

    Pagar minangka salah sawijining pagar logam hiasan sing modis ing pasar, lan kasedhiya ing rel 2 utawa 3 kanthi opsi rel ngisor. Dering lan gulung dekorasi bisa ditambahake kanthi tampilan hias sing luwih apik.

  • Temporary Fence

    Pager Sementara

    Aplikasi: Bisa ngethok baja karbon, stainless steel, tembaga, aluminium lan pipa lan profil liyane, kayata: tabung, pipa, pipa oval, pipa persegi panjang, balok H, balok I, sudut, saluran, lsp. Piranti kasebut digunakake ing macem-macem jinis lapangan pemrosesan profil pipa, industri pembuatan kapal, struktur jaringan, baja, teknik kelautan, pipa minyak lan industri liyane. Pambuka Produk: Pagar jenis iki digawe nganggo bolong kawat gandheng lan pipa baja. Kanggo pager, gampang ...
  • Wenqi door

    Lawang Wenqi

    Kauntungan:

    1. Macem-macem pangowahan warna, dolanan modern lan kepribadian sing luwih modern lan syarat perlindungan lingkungan ijo.
    2. Lumahing produk alus lan cerah, ora ana cet, sing bisa nyegah akibat gas beracun ing udara lan ngrusak awak manungsa sawise nggunakake bahan dekorasi liyane.
    3. Sawise dibentuk, periode pambangunan ora suwe, yaiku panrima bisa dinikmati lan impene bisa diwujudake sadurunge.
    4. Bahan dekoratif gratis cat sing dikembangake kanthi nggunakake teknologi manufaktur asing canggih lan bahan baku impor berkualitas tinggi duwe kaluwihan resistensi dampak, pembakaran non spontan, bukti pelanduk, tahan lembab, perawatan sing apik, ora beracun, tanpa rasa lan polusi- gratis
    5. Konstruksi trep, sing bisa dipotong, dirayap, digawe lan dipaku.
    6. Miturut identitas, lingkungan, kepribadian, rasa kanggo ngganti macem-macem bentuk, minangka bahan sing apik kanggo dekorasi omah lan dekorasi interior.

  • TY – 1 painting the door