TEL: 18931163337

Napa akeh wong sing milih lawang ekologis

Lawang ora mung minangka dekorasi dekorasi ruang, nanging uga wali kanggo saben papan mandhiri. Fungsi sing ayu, bisu, aman lan liya-liyane penting, nanging "awet" gampang diabaikan dening pangguna awal.

Amarga produk sing ora awet ora bakal langsung mbabarake akeh masalah sawise instalasi dhisikan. Mungkin sawise telung utawa limang taun, deformasi, retakan lan masalah liyane katon terus-terusan. Ing wektu iki, akeh pangguna wiwit nyesali psikologi publik dhewe, lan ing dekorasi nomer loro, daya tahan produk bakal dadi prioritas utama.

Umume, periode urip dekorasi omah udakara 10 taun, lan umure lawase lawang ekologis luwih saka 20 taun, lan umur layanan nutupi lawang ekologis paling dhuwur utawa luwih saka 50 taun. Mangkono, sadurunge dekorasi sabanjure, ora bakal ana kahanan sing "ora ana sing ngganti, angel banget dipasang".

Napa lawang ekologis dadi awet? Contone, njupuk lawang ekologis high-end Mujiang, keel nggunakake aloi aluminium maganium titanium generasi kaping lima, kanthi kekandelan 1,5mm. Lan bahan aluminium asli sing nduweni kekuatan dhuwur, minangka produk paling apik saka lawang interior omah modern, yaiku anti banyu, tahan lembab, anti retak, anti-korosi, anti-korosi, anti dampak, non deformasi lan umur panjang.

Menapa malih, lawang ekologis kelas paling dhuwur Mujiang cocog kanggo aplikasi omah kanthi lengkap. Contone, lawang pawon ing lingkungan sing luwih lembab biasane minangka wilayah larangan produk lawang kayu. Nanging, karakteristik lawang ekologis anti banyu lan tahan lembab bisa ngatasi masalah iki lan luwih cocog kanggo lingkungan asor relatif luwih dhuwur kayata pawon lan kamar istirahat.

Saliyane rong kaluwihan daya tahan lan panggunaan umum, lawang kayu Mujiang duwe sawetara kaluwihan:

Luwih modis

Papan lawang ekologi mewah lawang kayu Mujiang kalebu kayu, kain, watu, warna padhet lan sawetara efek liyane. Desaine anyar lan modern, modis lan loman, sing bisa nyukupi kebutuhan konsumen generasi anyar pasca 90an babagan tampilan produk.

Luwih kuwat

Ing babagan perlindungan lingkungan, bahan utama lawang kayu Mujiang yaiku aloi aluminium magnesium titanium, papan multilayer komposit anti-bakterial lan tahan api, papan anti-bakteri anti Beite, piring tahan aus bebas cat ekologis, bebas formaldehida lan logam berat, lan tekan standar perlindungan lingkungan E1.

Yen sampeyan mung pengin ngerti produk kategori, bukak lawang ekologis mewah Mujiang kanggo mbandhingake. Aku yakin sampeyan bakal milih lawang ekologis mewah paling apik ing Mujiang kanthi modhisi, perlindungan sing luwih kenceng lan luwih lingkungan kaya akeh kulawarga!


Wektu kiriman: Nov-13-2020