TEL: 18931163337

Maintenance skill lawang kayu lan perhatian ing saben dinane

Ing dekorasi modern, amarga lawang kayu duwe karakteristik nutup tekstur alami lan macem-macem efek dekorasi, dadi akeh pilihan masarakat kanggo dekorasi kamar. Dadi sawise lawang kayu dipasang, kepiye supaya umur layanan lawang kayu tetep luwih suwe nalika nggunakake? Ing edhisi iki, Mujiang bakal ngenalake katrampilan pangopènan lan saben dinane pancegahan lawang kayu kanthi rinci. Ayo ngerti.

Reresik permukaan. Saben dina ngresiki bledug lan rereget ing lumahing lawang kayu minangka gaweyan dhasar, nanging uga mbutuhake sabar. Nalika nyopot reregetan ing lumahing lawang kayu, kain katun alus kudu digunakake kanggo ngilangke, amarga gampang nyukur permukaan nganggo kain sing atos. Yen noda katon jelas, sampeyan bisa nggunakake agen pembersih netral, pasta gigi utawa agen pembersih khusus furnitur. Sawise nyopot reregetan, usap garing. Aja ngumbah nganggo banyu. Sing luwih penting kudu dipikirake manawa kain sing direndhem nganggo reagen netral utawa banyu ora kudu dilebokake ing sisih ndhuwur lawang kayu, yen ora bakal ngrusak permukaan lan ngganti warna utawa ngupas bahan finish permukaan. Kajaba iku, waspada ing pojok lawang kayu, aja pisan-pisan digosok, yen ora nyebabake cat pojokan bisa ambruk. Debu ing lawang kayu bisa diresiki nganggo pembersih vakum.

2. Saliyane upaya reresik permukaan supaya bisa apik, bahan lawang kayu uga kudu dijaga kanthi tliti. Amarga karakteristik shrinkage garing lan ekspansi kelembapan, bisa uga retak utawa nyusut nalika suhu lan asor beda-beda. Sing kudu dingerteni yaiku kanthi owah-owahan iklim, shrinkage kayu lan fénoména liya minangka fénoména alami. Nanging yen kualitas lawang kayu ora apik, utawa lawang kayu ora produk sing memenuhi syarat, lawang kayu gampang deformasi. Mula, pilih kualitas lawang kayu asli, angger ora disengojo, ora gampang banget katon fenomena retak.

3. Rincian kasebut ana gandhengane karo umur layanan lawang kayu. 1. Kanggo nimbang kapasitas mbukak lawang, kudu nyilikake gantung barang sing abot ing godhong lawang, supaya ora ana tabrakan lan goresan obyek sing landhep. Nalika mbukak utawa nutup lawang, aja kakehan meksa lan aja nganti nutug lawang kayu. 2. Aja mbukak kunci lawang nganggo tangan sing udan, utawa cipratan pelarut korosif ing lawang lan kunci kayu. 3. Kanggo engsel, kunci lawang lan kegiatan aksesoris perangkat keras liyane sing asring digunakake, langsung kenceng nalika dadi longgar. Yen kunci lawang ora bisa digunakake, sampeyan bisa nambah umpluk potlot sing cocog menyang bolongan kunci, nanging ora sewenang-wenang nggunakake minyak. 4. Yen sampeyan pengin njaga warna lawang kayu sing padhang, sampeyan bisa kanthi lilin kanthi rutin. Supaya ora ana masalah ing pangopènan lawang kayu ing tembe mburine, kudu luwih akeh usaha nalika tuku. Kanggo lawang kayu asli, sing kudu dipikirake yaiku milih merek sing apik, mbedakake sawetara "lawang kayu asli" sing ana ing pasar. Saiki, pasar lawang kayu asli dadi panas. Ora bisa dipungkiri sawetara lawang kayu palsu digunakake minangka lawang kayu asli. Lan kanggo nyuda biaya, kayu sisa digunakake kanggo ngukir, lan tempel lem digunakake kanggo palsu kabeh ukiran kayu. Iki minangka konsumen sing kudu digatekake.

Ing kene, Mujiang ngelingake sampeyan: sawetara pabrikan cilik tuku bahan baku saka pasar kayu lan langsung ngolah produk sing wis rampung. Kanggo nyederhanakake proses produksi, balok tanpa pelestarian kesehatan, degreasing, serat lan pangatusan langsung diolah lan didol, nyebabake fenomena fisi mengko.


Wektu kiriman: Nov-13-2020