TEL: 18931163337

Mode mbukak anyar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jendhela sing ngambang nggunakake "sistem pangowahan orbit seluler multi sumbu". Mode bukaan geser sisih sing unik ngrusak telung mode pambuka push-pull, bukaan horisontal lan inversi internal ing jagad iki. Panganggone ilmiah lan efektif kanthi efektif nggunakake bathi geser kanggo ngirit ruangan, jendhela bukaan sisih ditutup kanthi penet, lan jinis kuwalik ngganti ventilasi. Nalika jendhela ngambang dibukak, sampeyan mung kudu muter gagang kanthi alon-alon kanggo mbukak jendhela Sawise ngetokake, push banjur tarik menyang salah sawijine sisih kanggo ngerteni fungsi pambukaan lan muter sandhangan jendela.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita