TEL: 18931163337

Pager

  • Triangular bent Curved Fence

    Pager sudhut mlengkung segitiga

    Pagar Gandheng Welded minangka versi ekonomis saka sistem pagar, digawe saka panel pagar bolong sing dilas kanthi profil bujur sing nggawe pager kaku. Panel pager dipasang kanthi kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi, permukaan sing diolah nganggo lapisan semprotan bubuk poliester elektrostatik liwat bahan galvanis. Banjur sambungake panel pager kanthi postingan nganggo klip sing cocog. Amarga struktur sing gampang, gampang dipasang lan katon apik, mula akeh pelanggan nganggep pagar bolong minangka pager protèktif umum sing disenengi.

  • Temporary Fence

    Pager Sementara

    Aplikasi: Bisa ngethok baja karbon, stainless steel, tembaga, aluminium lan pipa lan profil liyane, kayata: tabung, pipa, pipa oval, pipa persegi panjang, balok H, balok I, sudut, saluran, lsp. Piranti kasebut digunakake ing macem-macem jinis lapangan pemrosesan profil pipa, industri pembuatan kapal, struktur jaringan, baja, teknik kelautan, pipa minyak lan industri liyane. Pambuka Produk: Pagar jenis iki digawe nganggo bolong kawat gandheng lan pipa baja. Kanggo pager, gampang ...