TEL: 18931163337

Pintu

  • CPL door

    Lawang CPL

    Materi CPL minangka jinis bahan lapisan profil anyar ing pasar saiki. Iki minangka jinis bahan laminasi kontaminasi melamin (nggunakake teknologi pangolahan papan geni), yaiku papan tahan api tekanan rendah lancip. CPL nduweni kapadhetan permukaan sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, resistensi geni sing apik lan kinerja anti banyu. Sanalika, lumahing kertas digawe saka pangolahan IMPREGNASI formula khusus, saengga nduweni keluwesan lapisan sing apik sawise dadi panas lan nutupi kepenuhan sawise nyetak. Melamin minangka produk CPL setengah rampung.

  • TY – 2 painting the door
  • Solid wood composite baking varnish for flat door

    Varnish baking komposit kayu solid kanggo lawang sing rata

    Lawang sing rata ing pasar nuduhake lawang sing rata tanpa proses cembung cekung, sing umume diarani lawang kayu solid komposit kulit kertas, sing digawe saka cemara Tionghoa. Inti lawang kebak inti semi padhet. Lumahing lawang kayu solid komposit kertas digawe saka kulit kayu gawean. Ambane alur cukup cethek, lan kulit kertas iku niru tekstur gandum kayu.

  • Wenqi door

    Lawang Wenqi

    Kauntungan:

    1. Macem-macem pangowahan warna, dolanan modern lan kepribadian sing luwih modern lan syarat perlindungan lingkungan ijo.
    2. Lumahing produk alus lan cerah, ora ana cet, sing bisa nyegah akibat gas beracun ing udara lan ngrusak awak manungsa sawise nggunakake bahan dekorasi liyane.
    3. Sawise dibentuk, periode pambangunan ora suwe, yaiku panrima bisa dinikmati lan impene bisa diwujudake sadurunge.
    4. Bahan dekoratif gratis cat sing dikembangake kanthi nggunakake teknologi manufaktur asing canggih lan bahan baku impor berkualitas tinggi duwe kaluwihan resistensi dampak, pembakaran non spontan, bukti pelanduk, tahan lembab, perawatan sing apik, ora beracun, tanpa rasa lan polusi- gratis
    5. Konstruksi trep, sing bisa dipotong, dirayap, digawe lan dipaku.
    6. Miturut identitas, lingkungan, kepribadian, rasa kanggo ngganti macem-macem bentuk, minangka bahan sing apik kanggo dekorasi omah lan dekorasi interior.

  • TY – 1 painting the door
  • CPL door of the lacquer that bake
  • Solid color painted door

    Pintu dicet warna padhet

    Bahan dasar lawang panggang cat yaiku papan kerapatan. Lumahing disemprot karo cat sing diimpor (telung ngisor, telung sisi, lan loro cahya) wolung kali kanggo mbentuk proses, yaiku sawise lukisan, digawe panas lan garing ing ruang pangatusan. Papan baking cat ditondoi kanthi warna sing cerah, modelling sing gampang, pengaruh visual sing kuat, apik banget lan modis, kinerja anti banyu sing apik banget, kemampuan anti polusi sing kuwat lan gampang ngresiki. Kerugian yaiku level teknis dhuwur lan tarif tolak dhuwur, mula regane tetep dhuwur; nalika nggunakake, kita kudu ngrawat kanthi ati-ati, wedi wedi karo nabrak lan goresan, yen rusak, angel banget kanggo ndandani lan ngganti kanthi sakabehe; luwih cocog kanggo konsumen enom lan kelas menengah sing duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo tampilan lan kualitas lan ngupayakake fashion.