TEL: 18931163337

Lawang CPL

Katrangan singkat:

Materi CPL minangka jinis bahan lapisan profil anyar ing pasar saiki. Iki minangka jinis bahan laminasi kontaminasi melamin (nggunakake teknologi pangolahan papan geni), yaiku papan tahan api tekanan rendah lancip. CPL nduweni kapadhetan permukaan sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, resistensi geni sing apik lan kinerja anti banyu. Sanalika, lumahing kertas digawe saka pangolahan IMPREGNASI formula khusus, saengga nduweni keluwesan lapisan sing apik sawise dadi panas lan nutupi kepenuhan sawise nyetak. Melamin minangka produk CPL setengah rampung.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan:

1. Tekstur Homochromatic

Tekstur, warna lan tahan ausan garis lapisan CPL lan panel lawang bebas melamin padha, sing bisa ngrampungake cacat bedane warna gedhe lan resistensi ora nganggo sing disebabake melamin sing dicocogake karo bahan liyane. Mula, iki minangka bahan paling cocog kanggo lawang melamin.

2. tahan api lan awet

CPL nduweni kapadetan permukaan sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, resistensi pembakaran sing apik, tahan api, tahan lembab, ora ana perubahan warna lan resistensi awal. Yen dibandhingake karo bahan dekorasi liyane ing pasar, kayata cat, film PVC, papan polimer, lsp. Lumahing luwih tahan gores lan tahan api liyane, saengga ketahanan produk tikel loro.

3. Kinerja proteksi lingkungan sing apik

Iki minangka bahan dekoratif bermutu tinggi kanggo perlindungan lingkungan ing pasar. Produk sing wis rampung rampung sawise dilapisi utawa dipencet. Permukaan ora prelu dicet maneh, sing nyuda gawe piala formaldehida kanggo awak manungsa. Kinerja proteksi lingkungan luwih unggul, lan level proteksi lingkungan bisa nggayuh level E0 liwat teknologi paten “net formaldehyde antibacterial”.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita