TEL: 18931163337

Jendhela Casement

Katrangan singkat:

Keuntungane yaiku area bukaan sing amba, ventilasi sing apik, penyegelan apik, isolasi swara, pengawetan panas lan impermeabilitas apik. Reresik jendhela trep karo bukaan njero; jendhela sing mbukak ora ngenggoni papan nalika bukaan mbukak. Kerugiane yaiku jendhela cilik lan tampilan ora mbukak. Mbukak jendhela njaba kudu ngenggoni papan ing njaba tembok, sing gampang rusak nalika angin gedhe; nalika jendhela njero ngenggoni bagean saka ruangan ing njero, lan ora gampang nggunakake jendhela layar. Nalika mbukak jendhela, ora gampang nggunakake jendhela layar lan sandiworo, kayata kualitas ora ditutup, lan bisa uga nembus udan.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan:

Wis akeh bukaan, nyaman lan awet. Cocog kanggo bangunan umum, area perumahan lan teknik kota; aksesoris hardware berkualitas tinggi awet, gagang operasi apik lan nyaman, lan gampang dibukak lan fleksibel. Saben tumindak nggunakake wis dites, lan wektu tes lemes luwih saka puluhan ewu, lan geser gampang lan mandhiri kayata, teknologi pangolahan lawang lan jendhela sing bisu, diwasa lan sampurna, pusat proses kontrol program presisi tinggi kanggo produksi, kualitas stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita