TEL: 18931163337

Kandang

  • Australia Dog cage

    Kandang asu Australia

    Kandang asu yaiku 1,2 * 1,8 utawa 1,5 * 1,8 m. Pelanggan bisa nglumpukake minangka panjaluk.

    Kanggo kandhang asu, dudu kandhang, nanging omah kanggo segawon, asu bisa duwe papan sing amba.

    Kanggo ukuran kennel, welcome pelanggan sing wis disesuaikan, lan kita bisa nyedhiyani minangka panjaluk sampeyan.

    Kandang galvanis lan kita nggunakake bolong kawat sing dilas kanggo nggawe. Bisa nyegah kandhang utawa kirik ing njaba kurungan, apa maneh, bisa nglindhungi wong supaya luwih aman.