TEL: 18931163337

Jendhela aluminium jembatan rusak

Katrangan singkat:

Khusus, amarga paduan aluminium minangka logam, mula panas luwih cepet, mula yen ana prabédan antara suhu ruangan lan ruangan, aloi aluminium bisa dadi "jembatan" kanggo mindhah panas. Yen bahan kasebut digawe lawang lan windows, kinerja insulasi termal bakal ora apik. Bridge alloy aluminium sing rusak yaiku nyopot paduan aluminium saka tengah. Nggunakake plastik hard kanggo nyambungake paduan aluminium sing rusak dadi kabeh. Kita ngerti manawa konduksi panas saka plastik jelas luwih alon tinimbang logam, mula panase ora gampang nembus kabeh bahan, lan kinerja isolasi termal saka bahan kasebut ditambah. Iki minangka jeneng asli "jembatan sing ngilangi aluminium (paduan)".


Detail Produk

Tag Produk

1. Aluminium jembatan sing rusak duwe insulasi termal sing apik. Bingkai njero lan njaba profil insulasi termal digabungake kanthi alus. Bingkai ditutup kanthi kenceng nganggo siji karet lan rong strip wol. Ndhuweni sesak udara lan ketegangan banyu sing apik banget lan kinerja ngreksa panas sing apik banget. Tali jendela nggunakake struktur kaca berongga, sing nggawe jendhela nuduhake insulasi swara sing apik banget, insulasi panas, pengawetan lan fungsi panas, ngirit akeh biaya pemanasan lan pendinginan Nilai koefisien K kurang saka 2.23-2.94w / m2 · K Efek hemat energi luar biasa, lan biaya ngirit energi sajrone pirang-pirang taun cukup kanggo ngatasi investasi sadurunge.

3. Anti kondensasi lan frosting jembatan aluminium sing rusak. Profil jembatan sing ngilangi jembatan bisa nyadari struktur segel lawang lan jendhela, misahake ruang uap banyu, sukses ngerteni keseimbangan isobar banyu gas, ningkatake kenceng banyu lan kenceng hawa ing lawang lan jendhela, lan entuk efek saka windows sing resik lan padhang.

4. Desain jendela anti lemut jembatan sing rusak. Jendhela layar sing ora katon bisa diinstal lan digunakake ing njero lan njaba. Nduwe pengaruh anti lemut lan mabur.

5. Piranti anti nyolong lan anti ngeculake aluminium jembatan. Dilengkapi kunci hardware multi-point unik kanggo njamin stabilitas lan keamanan windows sing digunakake.

⒍ Aluminium jembatan jembatan nduweni kinerja isolasi swara sing apik .. Struktur kasebut dirancang kanthi tliti lan sendi kenceng Asil tes nuduhake yen insulasi hawa udhara tekan 30-40db, sing bisa njamin supaya warga sajrone 50 meter ing loro-lorone dalan gedhe ora diganggu swara, lan kutha ing sekitar uga bisa nggawe ruangan dadi sepi lan anget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita