TEL: 18931163337

Kandang asu Australia

Katrangan singkat:

Kandang asu yaiku 1,2 * 1,8 utawa 1,5 * 1,8 m. Pelanggan bisa nglumpukake minangka panjaluk.

Kanggo kandhang asu, dudu kandhang, nanging omah kanggo segawon, asu bisa duwe papan sing amba.

Kanggo ukuran kennel, welcome pelanggan sing wis disesuaikan, lan kita bisa nyedhiyani minangka panjaluk sampeyan.

Kandang galvanis lan kita nggunakake bolong kawat sing dilas kanggo nggawe. Bisa nyegah kandhang utawa kirik ing njaba kurungan, apa maneh, bisa nglindhungi wong supaya luwih aman. 


Detail Produk

Tag Produk

1. Fitur kennel asu

Anjing tabung mbukak siap digunakake, gampang ditangani, tabung sing kaku lan padhet.

Pintu integral kanthi penutupan aman. 

2. Pangobatan permukaan kennel asu 

Galvanis listrik utawa galvanis dicelupake listrik yaiku proses ngetrapake lapisan seng protèktif menyang baja utawa 

wesi, kanggo nyegah karat. Sanajan galvanisasi bisa ditindakake kanthi proses deposisi kimia lan listrik, metode paling umum sing digunakake saiki yaiku galvanisasi hot-dip, ing endi bagean baja 

dicelupake ing adus seng molten. 

3.Protekennel kennel segawon

Milih kennel asu bisa menehi solusi cepet lan terjangkau kanggo nyedhiyakake kanca sing paling aman kanggo omah sing aman. Uga kennel asu kita nawakake konstruksi sing unggul lan apik lan apik gayane, utawa sampeyan bisa nggunakake panel utawa garis kothak; saben kandhang sing nyedhiyakake konstruksi baja galvanis sing tahan karat, lan gampang dipasang. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk