TEL: 18931163337

Jendhela Paduan Aluminium

  • New opening mode

    Mode mbukak anyar

    Jendhela sing ngambang nggunakake "sistem pangowahan orbit seluler multi sumbu". Mode bukaan geser sisih sing unik ngrusak telung mode pambuka push-pull, bukaan horisontal lan inversi internal ing jagad iki. Panganggone ilmiah lan efektif kanthi efektif nggunakake bathi geser kanggo ngirit ruangan, jendhela bukaan sisih ditutup kanthi penet, lan jinis kuwalik ngganti ventilasi. Nalika jendhela ngambang dibukak, sampeyan mung kudu muter gagang alon-alon kanggo mbukak ...
  • Casement window

    Jendhela Casement

    Keuntungane yaiku area bukaan sing amba, ventilasi sing apik, penyegelan apik, isolasi swara, pengawetan panas lan impermeabilitas apik. Reresik jendhela trep karo bukaan njero; jendhela sing mbukak ora ngenggoni papan nalika bukaan mbukak. Kerugiane yaiku jendhela cilik lan tampilan ora mbukak. Mbukak jendhela njaba kudu ngenggoni papan ing njaba tembok, sing gampang rusak nalika angin gedhe; nalika jendhela njero ngenggoni bagean saka ruangan ing njero, lan ora gampang nggunakake jendhela layar. Nalika mbukak jendhela, ora gampang nggunakake jendhela layar lan sandiworo, kayata kualitas ora ditutup, lan bisa uga nembus udan.

  • Broken bridge aluminum window

    Jendhela aluminium jembatan rusak

    Khusus, amarga paduan aluminium minangka logam, mula panas luwih cepet, mula yen ana prabédan antara suhu ruangan lan ruangan, aloi aluminium bisa dadi "jembatan" kanggo mindhah panas. Yen bahan kasebut digawe lawang lan windows, kinerja insulasi termal bakal ora apik. Bridge alloy aluminium sing rusak yaiku nyopot paduan aluminium saka tengah. Nggunakake plastik hard kanggo nyambungake paduan aluminium sing rusak dadi kabeh. Kita ngerti manawa konduksi panas saka plastik jelas luwih alon tinimbang logam, mula panase ora gampang nembus kabeh bahan, lan kinerja isolasi termal saka bahan kasebut ditambah. Iki minangka jeneng asli "jembatan sing ngilangi aluminium (paduan)".