TEL: 18931163337

Profil Perusahaan

about

Perusahaan Kita

Hebei Mujiang perdagangan impor lan ekspor Co., Ltd., didegake ing taun 2019, dununge ana ing ruangan 2003, gedung kantor internasional No.8 Ruicheng, Distrik Chang'an, kutha Shijiazhuang. Lingkup bisnis kalebu layanan swalayan lan impor agensi lan ekspor perabotan omah khusus, lawang kayu khusus, lawang lan windows alloy aluminium, hardware, bolong kawat lan gelas, kanthi volume impor lan ekspor tahunan 5 yuta dolar AS.

Utamane diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat lan negara-negara liyane, wis nggawe kontak bisnis lan perdagangan jangka panjang sing apik karo Asia Tenggara, Eropa lan negara liya, wis nyadari skala ekonomi ekspor karo pasar, jaringan penjualan lan basis produksi, sing ndhukung banget bisnis ekspor lan pembangunan ekonomi sing berorientasi ekspor provinsi kita.

Tujuan perusahaan

Kualitas dhisik, paling dhuwur kanggo pelanggan, layanan kasebut minangka peringkat pertama.

Tim Kita

Kita duwe tim khusus kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik, anggota tim kalebu macem-macem bakat. Kita bisa nyedhiyakake kabeh jinis layanan kanggo para pelanggan kanthi basa liyane. Kajaba iku, kita duwe personel pandhuan sawise-sales profesional. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, kita bisa komunikasi karo siji liyane tanpa alangan sawayah-wayah, kanggo ngatasi macem-macem masalah.

Layanan Kita

Kanggo saben produk sing didol, kita duwe kontrol kualitas sing ketat, kita bakal duwe personel khusus kanggo ngawasi proses produksi lan proses loading supaya produk bisa tekan tangan sampeyan kanthi aman. Lan bakal bola-bali ngonfirmasi kualitas produk sadurunge dikirim, mula kanggo mesthekake yen ora ana masalah sadurunge barang metu saka pabrik.

about1